Solutiile Covinton

Cum va putem ajuta

Suntem de parere ca pentru orice problema exista o solutie, de aceea portofoliul de servicii pe care Covinton Business il ofera este construit in asa fel incat sa acopere nevoile oricarei companii. Pentru orice alte solutii decat cele
prezentate mai jos nu ezitati sa ne contactati.
 • Mentenanta IT, IT Outsourcing

  Mentenanta IT

  Pentru noi mentenanta IT inseamna mai mult decat rezolvarea problemelor hardware sau software ce pot sa apara pe un computer, server sau in retea. Inseamna maximizarea performantei, imbunatatirea stabilitatii si reducerea la minim a problemelor si timpilor de nefunctionare.
  Pentru detalii, accesati pagina Mentenanta IT.

  Mentenanta IT, IT Outsourcing

  Solutii opensource

  Fiind bazate pe sistemul de operare Linux, solutiile opensource pe care Covinton le ofera va ajuta sa lucrati eficient si in siguranta. Nu trebuie sa va mai faceti griji pentru licente, virusi, BSOD, sau alte probleme specifice sistemului de operare Windows. Pentru a afla toate avantajele acestor solutii accesati pagina Solutii opensource.

  Mentenanta IT, IT Outsourcing

  Cablare structurata

  Fie ca aveti deja cladirea si doriti sa implementati o solutie de cablare structurata, fie ca sunteti la stadiul de proiect, noi va putem ajuta atat cu planificarea cat si cu executarea. Deasemenea, va putem ajuta sa modernizati si sa documentati reteaua existenta. Pentru mai multe detalii, accesati pagina Cablare structurata.

 • Mentenanta IT, IT Outsourcing

  Solutii backup

  In urma unor probleme de natura hardware sau software ce pot sa apara pe un computer, o mare parte din documentele stocate pot fi pierdute irecuperabil. Pentru ca impactul unor astfel de probleme sa fie cat mai mic, puteti opta pentru una din solutiile noastre de backup. Pentru detalii, accesati pagina Solutii backup.

  Mentenanta IT, IT Outsourcing

  Dezvoltare software

  Dezvoltarea de software la comanda este solutia la care apeleaza din ce in ce mai multe companii pentru managementul activitatii zilnice, fie ca este vorba despre softuri de facturare, CRM sau orice alt tip de aplicatie. Mai multe detalii despre aplicatiile pe care le putem dezvolta obtineti accesand pagina Dezvoltare software.

  Consultanta

  Consultanta

  O mare parte din ceea ce inseamna infrastructura IT implica experienta si cunostinte la nivel profesional pentru a atinge rezultate optime. Fie ca doriti sa imbunatatiti computerele, sa administrati mai eficient serverele sau sa adaugati un access point wireless, noi va putem ajuta. Pentru mai multe detalii acesati pagina Consultanta.