Dezvoltare software

Software personalizat?

Software personalizat, Aplicatii web        Dezvoltarea de software la comanda este solutia la care apeleaza din ce in ce mai multe companii pentru managementul activitatii zilnice, fie ca este vorba despre softuri de facturare, CRM sau orice alt tip de aplicatie.

         Programele pe care Covinton Business le dezvolta la cerere sunt web-based, ceea ce inseamna ca ruleaza intr-un browser, pot fi accesate de oriunde din internet si nu necesita instalarea efectiva a aplicatiei pe computerul ce o acceseaza. Accesul in aplicatie se face pe baza unui username si a unei parole.

         Folosind limbaje de programare web cum ar fi HTML5, CSS3, PHP, JavaScript si Jquery, precum si baze de date MySQL, putem construi aplicatii complexe care sa se ocupe de fiecare aspect al companiei dumneavoastra, de la facturi, furnizori si angajati, pana la proiecte de constructii, materiale si stocuri de produse.

        Optand pentru dezvoltarea unei solutii software potrivita companiei dumneavoastra, veti avea la dispozitie nu numai aplicatia in sine, dar si gazduirea acesteia si suport 24/7 pentru orice probleme sau intrebari legate de aplicatie.

Etapele dezvoltarii unei aplicatii

Software personalizat, Aplicatii web

Primele intalniri si discutii

Aceste prime intalniri sunt necesare pentru ca dumneavoastra sa ne explicati modul de lucru al companiei iar noi sa putem gasi solutii, atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere al modului in care ar trebui sa arate si sa lucreze aplicatia pe care doriti sa o construiti.

Software personalizat, Aplicatii web

Scrierea si testarea aplicatiei

Pe baza discutiilor prealabile se trece la scrierea propriu-zisa a aplicatiei. Avand o sctructura modulara, aplicatiile web pot fi testate pe masura ce sunt dezvoltate, ceea ce reduce foarte mult din timpul de asteptare pana la obtinerea variantei finale a unei aplicatii.

Software personalizat, Aplicatii web

Implementare si mentenanta

Implementarea inseamna mutarea aplicatiei intr-un spatiu accesibil clientului, urmata de trainingul angajatilor si trecerea in revista a modului de functionarea a aplicatiei. De asemenea se monitorizeaza aplicatia pentru depistarea erorilor de functionarea ce ar putea sa apara.

Alte servicii

        Daca aveti in plan dezvoltarea unei aplicatii web si nu sunteti sigur cate din problemele actuale vor putea fi rezolvate, sau doriti finalizarea unui proiect inceput de dumneavostra cu o alta companie, putem oricand stabili o intalnire. De asemenea, pentru a obtine o oferta de pret sau pentru orice intrebari va rugam nu ezitati
sa ne contactati.