Portofoliu

 • Migrare Windows-Linux

  Migrare Windows-Linux

  Avand ca motive principale vechimea computerelor si performantele slabe ale acestora, clientul a optat pentru migrarea la sistemul Linux, ce foloseste putine resurse si nu are costuri de licentiere.

 • Recablare infrastructura IT

  Recablare infrastructura IT

  Datorita administrarii necorespunzatoare, in timp reteaua a devenit imposibil de administrat si utilizat. Asadar, recablarea infrastructurii IT a acestui client a fost un pas mai mult decat necesar.

 • Monitorizare conexiune internet

  Monitorizare conexiune internet

  Pentru a putea monitoriza accesul utilizatorilor la internet si pentru a putea preveni perioadele de utilizare maxima, am dezvoltat o solutie flexibila de monitorizare si raportare a utilizarii conexiunii de internet.

 • Documentare infrastructura IT

  Documentare infrastructura IT

  O infrastructura IT pentru care documentatia lipseste sau este incompleta este destul de greu de administrat, de aceea acest client a optat pentru documentarea completa a infrastructurii IT.

 • Backup incremental servere

  Backup incremental servere

  O solutie de backup flexibila,usor de configurat, ce poate crea backup-uri incrementale in fiecare zi si full backup o data pe luna si poate genera raportul fisierelor copiate in fiecare zi. Totul automat.

 • Reorganizare camera servere

  Reorganizare camera servere

  Scopul acestui proiect este de a reorganiza serverele din mai multe rack-uri si recablarea si etichetarea cablurilor. Rolul Covinton in acest proiect este de a oferi consultanta in gasirea solutiilor optime.