Mentenanta IT

Daca doriti ca infrastructura dumneavostra IT sa fie administrata in mod profesional, noi avem solutia.
Oferim suport pentru computere, servere si retea, concentrandu-ne eforturile pentru a maximiza performanta, imbunatati stabilitatea si reduce la minim aparitia problemelor si timpilor de nefunctionare.

Planurile de mentenanta oferite de Covinton*

Mentenanta IT, IT Outsourcing Mentenanta IT, IT Outsourcing
Mentenanta IT, IT Outsourcing Mentenanta IT, IT Outsourcing
Mentenanta IT, IT Outsourcing Mentenanta IT, IT Outsourcing

*Preturile prezentate sunt orientative si pot fi modificate fara nici o notificare prealabila. De asemenea, nu creeaza obligatii contractuale. Pentru o oferta personalizata infrastructurii dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.

Descrierea serviciilor

In cazul aparitiei unor probleme exista 3 posibilitati de a interveni pentru remedierea acestora:
     Asistenta telefonica - impreuna cu unul din angajatii dumneavoastra, rezolvam problema prin telefon
     Asistenta remote - unul din tehnicienii Covinton se conecteaza de la distanta pe computerul dumneavoastra si rezolva problema
     Asistenta onsite - in cazul in care natura problemei nu o permite, sau nu s-a reusit rezolvarea ei de la distanta, un tehnician se va deplasa la sediul firmei pentru rezolvarea problemei

Asistenta IT hardware si software este asigurata pentru toate computerele cuprinse intr-un plan de mentenanta.

In functie de planul de mentenanta ales, fiecare utilizator va beneficia de un spatiu gazduit pe serverele noastre accesibil din internet. Autentificarea se face pe baza de username si parola.

Pentru planurile Business si Premium beneficiati si de optiunea de sincronizare in timp real a unor directoare locale in directorul remote.

Verificarea periodica reprezinta un pachet complet de operatii de mentenanta ce au in vedere atat partea hardware cat si partea software a computerelor si serverelor dumneavoastra.
Hardware: curatare de praf, verificare cabluri, verificare parametri sursa, verificare pasta termoconductoare si temperatura de functionare procesor.
Software: backup complet sistem de operare, instalare update-uri sistem de operare si programe instalate, verificare sectoare BAD harddisk, defragmentare si optimizare sistem de operare, scanare de virusi si malware.

Prin aceasta verificare periodica vrem sa micsoram pe cat posibil numarul evenimentelor neprevazute, pierderile irecuperabile de date si timpii de nefunctionare a infrastructurii IT.

Pentru ca intelegem nevoia de a reduce costurile, optand pentru oricare dintre planurile de mentenanta beneficiati si de consultanta hardware. Fie ca doriti imbunatatirea sistemelor deja existente, achizitionarea altor sisteme sau inlocuirea unor componente defecte, noi va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

De ce sa optati pentru mentenanta IT de la Covinton?

Suport profesional

Mentenanta IT, IT OutsourcingDaca infrastructura IT este acea resursa pe care va bazati pentru a va desfasura activitatea in fiecare zi, este recomandat ca administrarea acesteia sa fie facuta de catre profesionisti. Optand pentru unul din planurile de mentenanta oferite de Covinton aveti la dispozitie atat cunostintele cat si experienta profesionala a tehnicienilor nostri.

Reducerea costurilor

Mentenanta IT, IT OutsourcingServiciile cuprinse in fiecare din planurile de mentenanta va vor ajuta sa reduceti la minim cheltuielile neprevazute. Va oferim consultanta pentru imbunatatirea computerelor si serverelor pe care le aveti deja, adaugand performanta infrastructurii dumneavoastra la o fractiune din costul achizitionarii de echipamente noi.

Asigurarea performantei

Mentenanta IT, IT OutsourcingOptati pentru unul din planurile de mentenanta oferite de Covinton si, pe langa suportul in rezolvarea evenimentelor neprevazute ce pot sa apara, beneficiati si de mentenanta hardware si software programata periodic. Dorim astfel sa asiguram performanta si stabilitatea, prevenind pe cat posibil defectiunile de orice natura.