Despre noi

Cine suntem

Mentenanta IT, IT Outsourcing
        Covinton Business este o companie infiintata in anul 2013 ce are ca principal domeniu de activitate asigurarea de suport si mentenanta IT pentru companii mici si mijlocii.

        Deoarece accesul companiilor din afara Bucurestiului la servicii IT de calitate este destul de dificil si costisitor, am ales sa ne desfasuram activitatea in Localitatea Jilava, Judetul Ilfov, departe de traficul din Bucuresti si cat mai aproape de clienti.

        O consecinta importanta a localizarii inafara Bucurestiului o reprezinta timpul de interventie in cazul unor urgente, mult mai mic comparativ cu al altor companii din interiorul orasului, cat si costurile generale de functionare a companiei, ceea ce reduce preturile pe care clientii nostri le platesc.

        Pentru orice informatii legate de solutiile IT pe care le oferim, vizitati pagina Solutii.

Ce ne propunem

Mentenanta IT, IT Outsourcing
        Avand ca si scop principal oferirea de servicii IT de calitate pentru companii mici si mijlocii, portofoliul de solutii pe care Covinton vi-l pune la dispozitie este construit in asa fel incat sa acopere orice aspect privitor la infrastructura IT a companiei dumneavoastra.

        Ne propunem ca prin fiecare solutie pe care o implementam sa aducem stabilitate, siguranta datelor si simplitate in utilizare, lucruri fundamentale in orice infrastructura IT, reducand astfel evenimentele neprevazute si timpii in care computerele sau reteaua nu functioneaza.

        Investind continuu in pregatirea angajatilor si in echipamente, dorim sa ne impunem nu doar ca o companie ce ofera servicii IT, ci ca o companie ce construieste solutii, indiferent de problema.