Blog

Lenovo lanseaza doua tablete accesibile: A1000 si A3000

Mentenanta IT, IT Outsourcing

Din ce in ce mai putini utilizatori isi doresc un iPad, iar o parte din motivul acestei decizii tine de preturile din ce in ce mai mici la care se gasesc tabletele cu Android.
In aceasta categorie de tablete accesibile intra IdeaTab A1000 si A3000, doua produse complet noi care se pot comanda online in SUA la 189, respectiv 229 dolari. Ambele modele au 7 inci si o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Amandoua vin preinstalate cu Android 4.2 Jelly Bean, insa in timp ce A1000 este ,,propulsataā€¯ de un dual core MediaTek MT8317 tactat la 1,2 GHz, A3000 va folosi un single core MT6575 la exact aceeasi frecventa.

Sursa: playtech.ro

By : Georgian /May 22, 2013 /Science, Development /0 Comments Read More

Comisia Europeana vrea sa impuna internet fara restrictii

Mentenanta IT, IT Outsourcing

Statistic, in intreaga Europa, peste 100 de milioane de utilizatori intampina zilnic restrictii impuse de operatorii de telefonie sau de internet. Acestea includ taierea accesului la servicii de VoIP, gen Skype sau Viber, cat si de mesagerie instant, gen WhatsApp. Tot aici intra si restrictionarea accesului la anumite website-uri. Pentru ca problema nu pare nici pe departe sa se remedieze de la sine si pe batranul continent doar in Olanda si Slovenia exista o legislatie care previn astfel de situatii, Comisia Europeana a decis sa se implice in solutionarea ei.

Sursa: playtech.ro

By : Georgian /March 14, 2013 /Network, News /0 Comments Read More

NVIDIA dezvaluie Tegra 4 si multe altele

Mentenanta IT, IT Outsourcing

NVIDIA este o companie care dezvolta in principal procesoare pentru placi grafice, deci era normal ca cea mai mare parte a conferintei sa fie axata pe gaming. Cum ziceam si mai sus, cea mai importanta parte a evenimentului a fost procesorul Tegra 4, pe care il vom gasi in multe telefoane, tablete si computere portabile in perioada urmatoare.
Acesta include un procesor Cortex A15 quad-core, alaturi de 72 de nuclee grafice.Da, ati citit bine. Procesorul grafic din noul Tegra 4 ofera mai multe nuclee decat ne-am fi imaginat vreodata. Conform NVIDIA, Tegra 4 ofera performanta de sase ori mai mare in aplicatii 3D decat predecesorul sau si viteza de doua ori mai mare in browsing si alte astfel de aplicatii.

Sursa: playtech.ro

By : Georgian /February 07, 2013 /Science, Development /0 Comments Read More