Solutii de backup

Posibilitatea recuperarii datelor importante in cazul unui dezastru reprezinta un element cheie in continuarea activitatii.
Optand pentru una din solutiile de backup oferite de Covinton nu primiti doar un spatiu extern unde puteti salva datele, cat si posibilitatea sincronizarii acestora in timp real. Astfel, datele din backup vor fi tot timpul la zi, fara sa va mai faceti griji sa le copiati de fiecare data cand le modificati.

Solutiile de backup oferite de Covinton

Solutii backup Mentenanta IT, IT Outsourcing Mentenanta IT, IT Outsourcing Mentenanta IT, IT Outsourcing

        Daca totusi aveti informatii sensibile pe care nu vreti sa le gazduiti inafara companiei insa doriti sa beneficiati de o solutie profesionala de backup, va recomandam o solutie de tip NAS (Network Attached Storage). Fie ca optati pentru un NAS dedicat, fie construim unul dintr-un computer standard cu ajutorul FreeNAS Linux, va stam oricand la dispozitie pentru a va ajuta in alegerea, configurarea si utilizarea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.

        Pentru a obtine o oferta personalizata infrastructurii dumneavoastra IT si pentru orice alte intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.